Meest gestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden onze pakketten 1 keer per week: op donderdag. Alle bestellingen & betalingen welke tot en met woensdag bij ons binnen komen, worden op donderdag verzonden.

Hiermee willen we de milieubelasting tot een minimum beperken.

In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 24 uur.

Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen?

Dat kan! 95% van alle pakketten worden binnen 24 uur na verzending geleverd. Als u aangeeft welke dag uw voorkeur heeft, dan wordt uw pakket 1 werkdag voor deze datum verzonden.

Wat moet ik vermelden bij mijn betaling?

Om te zorgen voor een vlotte verzending, is het belangrijk dat u uw bestelnummer (deze ontvangt u per mail zodra u besteld hebt), vermeld als betalingskenmerk. Als u het bestelnummer niet vermeld bij uw betaling, duurt het langer om de betaling te controleren. Als u uw bestelnummer niet vermeld bij uw betaling en u de betaling verricht vanaf een rekening welke op een andere naam staat dan op de bestelling in deze shop, is het voor ons onmogelijk om uw betaling te matchen met uw bestelling.

Kan ik via Ideal betalen?

Helaas is het niet mogelijk om via Ideal te betalen.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling niet betaal?

Wij bewaren uw bestelling 4 werkdagen. Als uw betaling binnen deze 4 werkdagen niet ontvangen is, gaan we ervan uit dat u van gedachte bent veranderd en wordt uw bestelling geannuleerd.

Wat als ik niet thuis ben als mijn pakket bezorgd wordt?

Er zijn dan twee mogelijkheden: het pakket is bij uw buren afgeleverd, u heeft hiervan een briefje in uw brievenbus, of u heeft een briefje met het verzoek van de pakketdienst (GLS) om een bezorg afspraak te maken. In beide gevallen is het raadzaam zo spoedig mogelijk actie te ondernemen: met name als u geen nieuwe bezorg afspraak maakt, anders komt uw pakket retour.