Meest gestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden onze pakketten binnen 6 werkdagen. U krijgt direct na verzenden een email met track & trace code.

Hiermee willen we de milieubelasting tot een minimum beperken.

In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 24 uur.

Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen?

Dat kan! 95% van alle pakketten worden binnen 24 uur na verzending geleverd. Als u aangeeft welke dag uw voorkeur heeft, dan wordt uw pakket 1 werkdag voor deze datum verzonden.

Kan ik via Ideal betalen?

Betalen kan makkelijk en snel via IDeal (dit is de standaard keuze). U betaald aan ons verzendbedrijf (Elwe Special Promotions BV te Enschede).

Betalen via rechtstreekse overboeking is ook mogelijk, maar dan moet het bestelnummer (staat op de bevestiging) vermeld worden bij de betaling. Als u het bestelnummer niet bij deze betaling vermeldt, duurt de controle van de betaling langer en ontvangt u de beschuitbus later.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling niet betaal?

Wij bewaren uw bestelling 4 werkdagen. Als uw betaling binnen deze 4 werkdagen niet ontvangen is, gaan we ervan uit dat u van gedachte bent veranderd en wordt uw bestelling geannuleerd.

Wat als ik niet thuis ben als mijn pakket bezorgd wordt?

Er zijn dan twee mogelijkheden: het pakket is bij uw buren afgeleverd, u heeft hiervan een briefje in uw brievenbus, of u heeft een briefje met het verzoek van de pakketdienst (GLS) om een bezorg afspraak te maken. In beide gevallen is het raadzaam zo spoedig mogelijk actie te ondernemen: met name als u geen nieuwe bezorg afspraak maakt, anders komt uw pakket retour.

Ik heb een fout gemaakt met mijn bestelling

U kunt voor al uw vragen omtrent uw bestelling contact opnemen met de ConsumentenService van Bolletje (houdt uw bestelnummer bij de hand): https://bolletje.nl/contact/contactformulier/